Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на kmetova
Име:
Снежана Кметова

Възраст:
75

Пол:
жена

Град:
Пловдив

Професия:
брокер недвижими имоти

Интереси:
изкуство, книги, разходка в планината

Статистика
Популярни постинги:
1

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
17

Блогъри добавили в любими:
10

Блог вълни:
3
Последни постинги
Наистина, възможно ли е т. н. Реформатори да са лишени от всякакъв инстинкт за оцеляване? През цялото лято на миналата  година /особено преди това - през зимата на същата година/, хората протестираха  по площадите, и по-голямата част от тях бяха наистина искрени в недоволството си. Тогава всички партии и техните лидери лицемерно твърдяха, че няма да "яхват" протестите. Само мънкаха под носа си, че уж ги подкрепяли. Точно сега обаче, когато през последните 2-3 дни няколко селски тариката /били студенти/, отново решиха да се гаврят с храма на науката и образованието, и да пелтечат на полуразбираем диалект зад окованите във вериги врати на университета, изведнъж се пръкнаха лицата на Радан Кънев и сие между тълпата от объркани лумпени с анархистични призиви. Ама така е. Като си шушукат с глупаците от ГЕРБ, какво друго да измислят, освен нещо тъпо и антипродуктивно. Сега, когато и на децата стана ясно колко отблъскващо и антипатично е поведението на  няколкото глупака, които май искаха да провалят изпитите, как Радан Кънев или Божидар Лукарски например ще обяснят какво търсят на такова място. Пробутаха ги, а пък по-хитрите останаха да гледат сеир отстрани. Бат Бойко пък ще философства през фейсбук. Нищо, има задачка и за електората: да се пита докъде може да стигне глупостта.

Снежана Кметова

Категория: Политика
Прочетен: 2090 Коментари: 3 Гласове: 9
Последна промяна: 28.01.2014 20:04
Няколко ранобудни воайори заснели с телефони пияните си преподаватели. Каква радост! Каква наслада! Какво назидание! И най-перверзното - каква гордост! Преди да им дойде на ум тази долнопробна идея, моралните студенти не се ли сетиха, че в Студенски град се намира лобното място на техен колега.  От кого беше убито това момче? От пияните професори, или от пияните студенти? Защо не снимат какво се случва в баровете и дискотеките на Студенски град? Представям си какви ще ги вършат ако получат власт към която впрочем са се устремили! Да пази Господ!

Снежана Кметова
Категория: Политика
Прочетен: 1705 Коментари: 2 Гласове: 11
Последна промяна: 06.12.2013 01:10
"Добрият човек" Бойко Борисов днес заплаши, че ще бъде безпощаден защото дъщеря му се била стресирала. Преди няколко години пък с гордост заяви пред цялата нация, че пребил приятеля на дъщеря си, защото бил я разплакал. Абе този човек няма ли грях от Бога? Как може да използва собственото си дете в името на гнусната си демагогия? Даже си позволява все по-често да говори за морал!

Снежана Кметова


Категория: Политика
Прочетен: 2246 Коментари: 5 Гласове: 10
Последна промяна: 06.12.2013 00:10
Кои вредни ентусиасти карат "умните, интелигентните, красивите и успелите" да разголят цици пред Парламента, или пък някой да събуе гащите си и по гол задник да седне върху тоалетната, която е донесъл като реквизит на цирка си, наречен "гражданска позиция". Кои и защо подбуждат  "народните маси" да къртят плочките по улиците на София, или пък по бикини да си правят плаж пред Народното събрание? Може би това са станалите известни активисти Асен Генов, или Антоанета Цонева и др. съмишленици! Защо го правят? За да отблъснат хората, които не са болни от политическо пристрастяване и да налеят вода в мелницата на БСП ли? Кои са следващите умници, които посегнаха и на едно от местата, останали незасегнати от разделението и омразата и накараха студентите да окупират университета с политически, а не с образователни цели? Кои го направиха? Може би Огнян Минчев, Калин Янакиев, Христо Мутафчиев? Защо го правят? Защо дискредитират правата на хората да протестират? Ако е вярна анкетата 70% от хората не подкрепят това, което става в СУ, както и по-голямата част от студентите. Хубаво Калин Янакиев се обижда като наричат студентите "тези момичета и момчета", защото те били възрастни, зрели и образовани хора. Е да ама не са, щом са тръгнали да искат законност с незаконни средства. Дерзайте момичета и момчета. Следва да окупирате църквите, после ще му мислим кое е наред.

Снежана Кметова


Категория: Политика
Прочетен: 2389 Коментари: 6 Гласове: 2
Последна промяна: 06.12.2013 00:08
Уф, медиите са в много деликатна ситуация. Те така силно и напоително отразяват "високия" рейтинг на президента /най - харесвания политик/, хвалеха го в разни статии по случай ветото му върху актуализацията на бюджета. Как сега да му поискат сметка за това, че им е попречил да си свършат работата на въпросната среща с турския вицепремиер? Няма как. Трябва да се снишат и да понесат унижението. Така е. Като не са свободни, рано или късно ще си платят обяда. И все пак, няма ли  да опитат да защитят поне малко достойнство? Няма ли да се възмутят? Не, няма. Срам ги е. Може би.

Снежана Кметова

Категория: Политика
Прочетен: 2653 Коментари: 6 Гласове: 6
Последна промяна: 10.08.2013 01:05
Търсене

За този блог
Автор: kmetova
Категория: Политика
Прочетен: 44574
Постинги: 11
Коментари: 48
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930