Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2013 00:19 - Може би, не знам.....
Автор: kmetova Категория: Политика   
Прочетен: 2653 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 10.08.2013 01:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уф, медиите са в много деликатна ситуация. Те така силно и напоително отразяват "високия" рейтинг на президента /най - харесвания политик/, хвалеха го в разни статии по случай ветото му върху актуализацията на бюджета. Как сега да му поискат сметка за това, че им е попречил да си свършат работата на въпросната среща с турския вицепремиер? Няма как. Трябва да се снишат и да понесат унижението. Така е. Като не са свободни, рано или късно ще си платят обяда. И все пак, няма ли  да опитат да защитят поне малко достойнство? Няма ли да се възмутят? Не, няма. Срам ги е. Може би.

Снежана Кметова



Тагове:   медии,   президент,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Кметова,
10.08.2013 04:14
отразяването на това епохално събитие е от първостепенна важност за човечеството и точно затова вие, тъпунгерите, сте напълно прави- то трябваше да бъде отразено. А след това трябваше да бъде отразено и изсирането на тази кьор- софра!
цитирай
2. novaposoka - Да, apostapostoloff! Ние тъпунгерите, сме напълно прави!
10.08.2013 08:27
Трябваше да се отрази, и дори да се окачестви като безобразие, каквото беше.
Турция се слави като държава, разграничила се от средновековния ислям. Хората са открили заблудата и са свалили забрадките. Държавата е приела да бъде светска. А какво означава "светска", това е отделен въпрос, който изисква специално внимание.
И докато турците свалят забрадките, техните управници шетат в България, с бели мантии и фесове, и се обръщат към българските мюсюлмани с думите: "Драги съграждани" /това видях по телевизия "СКАТ"/.
Турците финансират строителството на джамии, организират курсове за ЗУБРЕНЕ на Корана и учат хората да повтарят и да знаят само едно: "АЛЛАХ Е ВЕЛИК".
Това безобразие е подкрепено и от Конституцията, в която е записано: "Вероизповеданията са свободни". Безумни атеистични проповедници, влезли в ролята на експерти по вероизповеданията, са записали още една свещена глупост: "Религиозните и атеистичните възгледи са ненакърними". Защо разграничават атеистичните от религиозните? Та по-долнопробна религиозна система от атеизма няма. Да изкажеш категорично мнение по въпрос извън обсега на човешкото познание - не е ли това безумие? На всичко отгоре, свободата за безумията и заблудите се гарантира от Конституцията.
В нашия объркан свят спорните и дискусионни въпроси са много. И когато дискутираме, трябва да се аргументираме, а не да се препираме и да се хулим на махленско словесно ниво.

Георги Крумов
цитирай
3. kmetova - apostapostoloff
10.08.2013 15:54
apostapostoloff обикновено не обръщам внимание на коментари с такъв речник, защото не си струва, ама ми стана любопитно какъв трябва да си, за да се изразяваш по този начин и дали подобни просташки изрази карат хората, които ги употребяват за се чувстват значими и важни и дали си вярват че изобщо са казали нещо? Те си знаят. На мен ми е все едно.
цитирай
4. novaposoka - И на мен ми е все едно.
10.08.2013 18:58
Дано се явят коментатори, които безпристрастно и точно да отброят и посочат "просташките изрази" в направените три коментара!
Аз се базирам на библейския речник, а не на този на Маркс и Енгелс, нито на онзи на Хитлер и Гьобелс, или пък на Ленин и Сталин. Базирам се на БОЖИЕТО СЛОВО, а то ясно говори за себе си:
"Защото Божието слово е живо, деятелно, по-остро от всеки двуостър меч, пронизва до разделяне на душата и духа, ставите и мозъка, и издирва помислите и намеренията на сърцето. И няма създание, което да не е явно пред Бога; но всичко е голо и разкрито пред очите на Този, пред Когото ще отговаряме" /Евреи 4:12,13/.
Ако изразът "безумие", отнесен към атеистите, изглежда просташки в нечии очи, аз не съм автор на този израз, и не го ползвам, за да се издигам пред тях. Автор е нашият Създател. Не аз, а Той определя атеизма като безумие:
"Безумният рече в сърцето си: Няма Бог. Поквариха се; извършиха омразни дела; няма кой да прави добро" /Псалми 14:1/.
А има наука, която обяснява значението на думите /мисля, че се нарича етимология/, която дава определение на думата "Безумен" - луд, ненормален, побъркан; крайно безразсъден /Виж Български тълковен речник/.
Георги Крумов
цитирай
5. josarian - А възмути ли се по същия начин, когато червените свине ни натресоха торба с лайна за шеф на ДАНС, а!?
01.09.2013 17:38
Или беше от ония, дето викаха - да му дадем шанс, да видим какво ще направи :)
цитирай
6. novaposoka - Гледаш, но не виждаш добре, josarian.
03.09.2013 08:37
Това, което гледаме е филм. Както при всеки филм, така и тук, наблюдаваме действието, но не виждаме режисьора. А режисьорите нямат цвят. Червени, сини, оранжеви, жълти - това са цветовете на декора, които заблуждават масите, че зад завесата има и по-добри "свине" от червените.
Георги Крумов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kmetova
Категория: Политика
Прочетен: 44577
Постинги: 11
Коментари: 48
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930